Tuotteet

Alta löydät lisätietoa Herkkukartanon yhteistyökumppaneista ja tuotevalikoimasta. Kotimaisten tuotteiden tukkumyynnin lisäksi maahantuomme herkkuja yli kymmenestä Euroopan maasta. Alla olevien esimerkkien lisäksi valikoimastamme löytyy tikkareita jokaiseen makuun, energiatikkareista perinteisiin tikkareihin ja karkkikeppeihin. Irtokaramellit, -konvehdit ja palasuklaat on tarkoin valittu monelta eri toimittajalta maun ja ulkonäön perusteella – myös näistä olemme koonneet oman, uniikin hääkaramellivalikoiman.

Karamellivalikoiman lisäksi valikoimaan kuuluu erilaisia mausteita, suoloja, kakkuja, vohveleita ja keksejä. Kehitämme valikoimaa jatkuvasti, unohtamatta jatkuvasti vaihtuvia sesonkiin sopivia herkkuja ja lahjaviemisiä.

Erilaiset logotuotteet onnistuvat helposti kauttamme, ja toimitusaika on vain noin kuukausi. Logotuotteisiimme kuuluvat suklaakortit, -patukat, -pelit, praliinit, palasuklaat, pikkutikkarit, erilaiset karamellipakkaukset, karamellitangot, pastilliaskit ja yksittäiset karamellit. Kerro meille toiveesi ja luodaan yksilöllinen tuote juuri sinun yrityksellesi!

Namitupa

Namitupa on pitkän kokemuksen omaava karamellitehdas, joka sai alkunsa yhteistyöstä grännalaisen Polkagris-valmistajan kanssa.Namituvan vahva salmiakkiosaaminen on tuonut Pohjanmaalle myös Salmiakki Finlandia – palkintoja. Kaikki Namituvan tuotteet tehdään käsityönä Ilmajoella. Perusvalikoiman lisäksi laaja valikoima erilaisia logotuotteita ja räätälöityjä herkkuja.

Enkelin Eväspussi

Ihanat Enkelin Eväspussi herkkuterkut ja lahjatuotteet valmistetaan käsityönä Namituvalla. Iloa arkeen ja juhlaan suloisilla hyvänmielen herkuilla! Valikoima elää sesonkien mukaan ja lisäksi taustalla on perustuotevalikoima.

Micaro Makeiset

Micaro Makeiset aloitti vuonna 2018 pienessä, mutta eloisassa maalaiskunnassa Lemillä. Nykyisin toimitilat sijaitsevat tehtaanmyymälän kera Lappeenrannan puolella.

Yrityksen ikä on nuori, mutta ikää katsomatta yrittäjällä on ehtinyt kertyä liki 14 vuotta kokemusta makeisten maailmassa. Pitkäjänteisenä intohimona ollut lapsuudesta asti luoda omanlaisia mielikuvituksellisia makuelämyksiä. Osa resepteistä kumpuaakin lapsuusajoilta. Päätuotteina tällä hetkellä ovat kovat hedelmäsalmiakkikaramellit ja lisäksi valikoimaan kuuluu paljon muita makeisia pienemmässä mittakaavassa; mm. vaahtokarkkeja, marmeladeja, fudgeja sekä jälkiruokakastikkeita. Kaikki tuotteet on tehty alusta loppuun käsityönä ja makeiset pyritään valmistamaan mahdollisimman luontaisia ja laadukkaita raaka-aineita käyttäen, nykyajan trendeihin tarttuen. Vadelmasalmiakki, tervalakritsi ja sitruunasalmiakki ovat gluteenittomia, laktoosittomia ja vegaanisia!

Mauntekijä

Samalla reseptillä sinappeja ja nekkuja oli valmistettu jo vuosia ennen Mauntekijän toiminimen perustamista. Syksyllä 2013 yrityksen suitsissa aloitti innokas yrittäjä Marika Jaakkola ja samalla Mauntekijä muutettiin osakeyhtiöksi. Nekkuja ja sinappeja tehdään siis edelleen vuosien perinteellä.

Adikam Chocolate

Tämä puolalainen valmistaja ei tingi laadusta – nämä suussa sulavat suklaalevyt ovat kaiken lisäksi maidottomia! Pakastekuivatut hedelmät säilyttävät aidon makunsa ja ravintoarvonsa laadukkaan valmistustekniikan ansiosta. Perheyritys valmistaa suklaatuotteita käyttäen vain luonnollisia ainesosia varmistaakseen korkean laadun ja tuoreuden. Valikoimaan kuuluu myös hauskat, erilaiset suklaahahmot sesonkeihin, jotka valmistetaan erittäin huolellisesti ja tarkasti.

Simón Coll

Barcelonalainen Simón Coll on perheyritys, joka on valmistanut suklaata jo vuodesta 1840 lähtien, kuuden sukupolven ajan. Laadukkaat suklaat ovat gluteenittomia, ja valikoimasta löytyy valko- ja maitosuklaata, erilaisia tummia suklaita, suklaapapuja, sokeritonta suklaata, suklaapisaroita ja maustettuja suklaita, jotka sopivat myös leivontaan. Lapsille löytyy hauskoja tuotteita kolikoista, kynistä ja palloista erilaisiin suklaasateenvarjoihin.

Amatller

Amatller-suklaasarjan valmistaa barcelonalainen Simón Coll. Suklaata on valmistettu jo vuodesta 1797 saakka. Taiteellinen puoli on ollut alusta asti merkittävää, ja Amatller-suklaat ovat aikoinaan ollut mainonnan edelläkävijä. Vielä tänäkin päivänä suklaata valmistaessa käytetään kuoseja 1900-luvun alusta. Sarjasta löytyy valko- ja maitosuklaata, erilaisia tummia suklaita, konvehteja ja suklaamanteleita. Upeita pakkauksia löytyy erilaisina levyinä, peltirasioina ja lahjapakkauksina. Kaikki Amatller-sarjan suklaat ovat gluteenittomia.

Abtey

Ranskalainen suklaatehdas on perustettu vuonna 1946. Valikoimasta löytyy lapsille hauskoja maitosuklaasateenvarjoja ja suklaaeläimiä. Aikuisille löytyy erilaisia tummia suklaita mm. liköörien, viskien, erilaisten cocktailien ja vodkien kera maustettuna. Sesongeiksi löytyy paljon erilaisia tuotteita, kuten joulukalentereita aikuiseen makuun. Yritys vie vuosittain yli 1300 tonnia suklaata 35 maahan.

EcoSweets

EcoSweetsin luomutuotteet tulevat Alankomaista. Kaikki karamellit ja pastillit on valmistettu korkein laatustandardein. Lähes kaikki tuotteet ovat gluteenittomia ja vegaanisia, osa myös sokerittomia. Valikoimasta löytyy makeisia jokaiseen makuun, mm. erilaisia kovia karkkeja, lakritsia, hedelmäkaramelleja ja piparminttupastilleja.

Grenna

Grenna Polkagriskokeri AB on perheyritys, ja se on perustettu nykyisessä muodossa vuonna 1989. Polkakarkeistaan tunnettu yritys valmistaa myös muita herkullisia makeisia salmiakeista nekkuihin. Ruotsin suosituimmaksi matkamuistoksi kutsuttu polkakarkki eli Polkagris syntyi 1859, kun Grännan kylässä Amalia Eriksson (25-vuotias köyhä yksinhuoltajaleski) alkoi leipoa ”sokerileivonnaisia” nimellä Polkagris.

Marshmallow Castle

Vaahtokarkkitikkareiden valmistaja on vuonna 1985 perustettu espanjalainen perheyritys. Valikoimasta löytyy valtava määrä erilaisia tikkareita ja muita vaahtokarkkituotteita, ja niitä voidaan räätälöidä toiveiden mukaan pieniäkin eriä.

Roberts Chocolates

Suklaatuotteita valmistava Robérts on perustettu 1999 ja toimii Alankomaissa. Tehtaan arvoja ovat laatu, luovuus ja ulkonäkö. Valikoimasta löytyy erilaisten suklaatikkarien lisäksi mitä erikoisimpia suklaatuotteita, kuten suklaakännyköitä ja pleikkaohjaimia.