Tuotteet

Alta löydät lisätietoa Herkkukartanon yhteistyökumppaneista ja tuotevalikoimasta. Kotimaisten tuotteiden tukkumyynnin lisäksi maahantuomme herkkuja yli kymmenestä Euroopan maasta. Alla olevien esimerkkien lisäksi valikoimastamme löytyy tikkareita jokaiseen makuun, energiatikkareista perinteisiin tikkareihin ja karkkikeppeihin. Irtokaramellit, -konvehdit ja palasuklaat on tarkoin valittu monelta eri toimittajalta maun ja ulkonäön perusteella – myös näistä olemme koonneet oman, uniikin hääkaramellivalikoiman.

Karamellivalikoiman lisäksi valikoimaan kuuluu erilaisia mausteita, suoloja, kakkuja, vohveleita ja keksejä. Kehitämme valikoimaa jatkuvasti, unohtamatta jatkuvasti vaihtuvia sesonkiin sopivia herkkuja ja lahjaviemisiä.

Erilaiset logotuotteet onnistuvat helposti kauttamme, ja toimitusaika on vain noin kuukausi. Logotuotteisiimme kuuluvat suklaakortit, -patukat, -pelit, praliinit, palasuklaat, pikkutikkarit, erilaiset karamellipakkaukset, karamellitangot, pastilliaskit ja yksittäiset karamellit. Kerro meille toiveesi ja luodaan yksilöllinen tuote juuri sinun yrityksellesi!

Namitupa

Namitupa on pitkän kokemuksen omaava karamellitehdas, joka sai alkunsa yhteistyöstä grännalaisen Polkagris-valmistajan kanssa.Namituvan vahva salmiakkiosaaminen on tuonut Pohjanmaalle myös Salmiakki Finlandia – palkintoja. Kaikki Namituvan tuotteet tehdään käsityönä Ilmajoella. Perusvalikoiman lisäksi laaja valikoima erilaisia logotuotteita ja räätälöityjä herkkuja.

Enkelin Eväspussi

Ihanat Enkelin Eväspussi herkkuterkut ja lahjatuotteet valmistetaan käsityönä Namituvalla. Iloa arkeen ja juhlaan suloisilla hyvänmielen herkuilla! Valikoima elää sesonkien mukaan ja lisäksi taustalla on perustuotevalikoima.

Mauntekijä

Samalla reseptillä sinappeja ja nekkuja oli valmistettu jo vuosia ennen Mauntekijän toiminimen perustamista. Syksyllä 2013 yrityksen suitsissa aloitti innokas yrittäjä Marika Jaakkola ja samalla Mauntekijä muutettiin osakeyhtiöksi. Nekkuja ja sinappeja tehdään siis edelleen vuosien perinteellä.

Simón Coll

Barcelonalainen Simón Coll on perheyritys, joka on valmistanut suklaata jo vuodesta 1840 lähtien, kuuden sukupolven ajan. Laadukkaat suklaat ovat gluteenittomia, ja valikoimasta löytyy valko- ja maitosuklaata, erilaisia tummia suklaita, suklaapapuja, sokeritonta suklaata, suklaapisaroita ja maustettuja suklaita, jotka sopivat myös leivontaan. Lapsille löytyy hauskoja tuotteita kolikoista, kynistä ja palloista erilaisiin suklaasateenvarjoihin.

Amatller

Amatller-suklaasarjan valmistaa barcelonalainen Simón Coll. Suklaata on valmistettu jo vuodesta 1797 saakka. Taiteellinen puoli on ollut alusta asti merkittävää, ja Amatller-suklaat ovat aikoinaan ollut mainonnan edelläkävijä. Vielä tänäkin päivänä suklaata valmistaessa käytetään kuoseja 1900-luvun alusta. Sarjasta löytyy valko- ja maitosuklaata, erilaisia tummia suklaita, konvehteja ja suklaamanteleita. Upeita pakkauksia löytyy erilaisina levyinä, peltirasioina ja lahjapakkauksina. Kaikki Amatller-sarjan suklaat ovat gluteenittomia.

Abtey

Ranskalainen suklaatehdas on perustettu vuonna 1946. Valikoimasta löytyy lapsille hauskoja maitosuklaasateenvarjoja ja suklaaeläimiä. Aikuisille löytyy erilaisia tummia suklaita mm. liköörien, viskien, erilaisten cocktailien ja vodkien kera maustettuna. Sesongeiksi löytyy paljon erilaisia tuotteita, kuten joulukalentereita aikuiseen makuun. Yritys vie vuosittain yli 1300 tonnia suklaata 35 maahan.

EcoSweets

EcoSweetsin luomutuotteet tulevat Alankomaista. Kaikki karamellit ja pastillit on valmistettu korkein laatustandardein. Lähes kaikki tuotteet ovat gluteenittomia ja vegaanisia, osa myös sokerittomia. Valikoimasta löytyy makeisia jokaiseen makuun, mm. erilaisia kovia karkkeja, lakritsia, hedelmäkaramelleja ja piparminttupastilleja.

Grenna

Grenna Polkagriskokeri AB on perheyritys, ja se on perustettu nykyisessä muodossa vuonna 1989. Polkakarkeistaan tunnettu yritys valmistaa myös muita herkullisia makeisia salmiakeista nekkuihin. Ruotsin suosituimmaksi matkamuistoksi kutsuttu polkakarkki eli Polkagris syntyi 1859, kun Grännan kylässä Amalia Eriksson (25-vuotias köyhä yksinhuoltajaleski) alkoi leipoa ”sokerileivonnaisia” nimellä Polkagris.

Marshmallow Castle

Vaahtokarkkitikkareiden valmistaja on vuonna 1985 perustettu espanjalainen perheyritys. Valikoimasta löytyy valtava määrä erilaisia tikkareita ja muita vaahtokarkkituotteita, ja niitä voidaan räätälöidä toiveiden mukaan pieniäkin eriä.

Roberts Chocolates

Suklaatuotteita valmistava Robérts on perustettu 1999 ja toimii Alankomaissa. Tehtaan arvoja ovat laatu, luovuus ja ulkonäkö. Valikoimasta löytyy erilaisten suklaatikkarien lisäksi mitä erikoisimpia suklaatuotteita, kuten suklaakännyköitä ja pleikkaohjaimia.