Maidottomat suklaalevyt, suklaahahmot sesonkeihin ja uudet kotimaiset salmiakit nyt kauttamme!

Adikam Chocolate

Tämä puolalainen valmistaja ei tingi laadusta – nämä suussa sulavat suklaalevyt ovat kaiken lisäksi maidottomia! Pakastekuivatut hedelmät säilyttävät aidon makunsa ja ravintoarvonsa laadukkaan valmistustekniikan ansiosta. Perheyritys valmistaa suklaatuotteita käyttäen vain luonnollisia ainesosia varmistaakseen korkean laadun ja tuoreuden. Valikoimaan kuuluu myös hauskat, erilaiset suklaahahmot sesonkeihin, jotka valmistetaan erittäin huolellisesti ja tarkasti.

Micaro Makeiset

Micaro Makeiset aloitti vuonna 2018 pienessä, mutta eloisassa maalaiskunnassa Lemillä. Nykyisin toimitilat sijaitsevat tehtaanmyymälän kera Lappeenrannan puolella.

Yrityksen ikä on nuori, mutta ikää katsomatta yrittäjällä on ehtinyt kertyä liki 14 vuotta kokemusta makeisten maailmassa. Pitkäjänteisenä intohimona ollut lapsuudesta asti luoda omanlaisia mielikuvituksellisia makuelämyksiä. Osa resepteistä kumpuaakin lapsuusajoilta. Päätuotteina tällä hetkellä ovat kovat hedelmäsalmiakkikaramellit ja lisäksi valikoimaan kuuluu paljon muita makeisia pienemmässä mittakaavassa; mm. vaahtokarkkeja, marmeladeja, fudgeja sekä jälkiruokakastikkeita. Kaikki tuotteet on tehty alusta loppuun käsityönä ja makeiset pyritään valmistamaan mahdollisimman luontaisia ja laadukkaita raaka-aineita käyttäen, nykyajan trendeihin tarttuen. Vadelmasalmiakki, tervalakritsi ja sitruunasalmiakki ovat gluteenittomia, laktoosittomia ja vegaanisia!